tiistai 14. marraskuuta 2023

 14.11.2023

 

 

 Jethro Tullin konsetti oli todellinen elämys. Olin jopa ajatellut etukäteen ,  että jos en yhtään tykkää niin lähden väliajalla pois. En nimittäin tuntenut bändiä entuudestaan juurikaan; mitä nyt Bachin Bourree oli tuttu "hullun huilumiehen" esittämänä. No ei tullut mieleenkään lähteä kesken pois.

Suurin osa yleisöstä oli "kuudenkymmenen ja kuoleman välillä "; ihan kunnioituksella sen totean 😁. Jokunen nuorikin toki mukaan mahtui.



Kuvaaminen oli kiellettyä paitsi encoren aikana. Itse Ian Andersson tarkkaili  väliajalla ....



Aika käsittämätöntä miten 76-vuotias Andersson jaksaa vetää tuollaisen konsertin läpi ja soittaa huilua mennen tullen ja välillä sitten laulaa luikauttaa.




Tuo kokemus jää mieleen pitkäksi aikaa.

Yövyin Torni-hotellissa ja kävin tietysti 25. kerroksessa "Moro"- baarissa kuvaamassa Tampereen huikeaa iltanäkymää.



Hotellihuoneesta löytyi kiva pokkarikirja  joka koostui novelleista jotka sijoittuvat Torni-hotelliin tavalla tai toisella.



Lueskelin sitä vaahtokylvyssä 😊. Oli siis kaikinpuolin nautollinen, virkistävä kaupunkireissu.

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa hienolta kokemukselta! Jos en ihan väärin muista, taisi käydä täälläpäinkin konsertoimassa, mutta minä en havahtunut koko juttuun. Harmi.

    VastaaPoista
  2. Hullu huilumies oli kyllä minun makuun vaikken nyt muuten niin kauheasti sellaisesta progressiivisesta rock, folk-musiikista piittaakaan.Jäi hyvänä kokemuksena mieleen.

    VastaaPoista