sunnuntai 5. marraskuuta 2023

 06.11.2023

 

Hyvinkäällä jatkettiin "museointia" ja siellä Kaupunginmuseossa oli kolme näyttelyä. 

Hyvinkään parantola "Mäntymetsän katveessa"

 



 Parantolassa taisi aikoinaan olla aika herraskaiset oltavat 😉.

Toinen näyttely oli nimeltään "Hillitön valo". Siihen en oikein jaksanut perehtyä kun en muutenkaan välitä mistään vilkkuvista valoista.

Ja minusta ja ilmeisesti aika monesta muustakin oli hauskin ja mielenkiintoisin "Pieni ruma maailma" eli nukketaloja halloween henkeen. Mukaan sai taskulampun jotta voi tiirailla talojen "karmiviin" sisuksiin.










Paljon hienoja yksityiskohtia ja tarinoita jotka eivät oikein aukea näin pienten kuvien kautta, mutta taidokkaita oivalluksia mini koossa. Kannatti käydä.

Hotellimme oli ihan keskustassa ja myös valtaisan kauppakeskus Willan naapurissa. Jälleen kerran pitää todeta , että voi pyhä jysäys miten paljon liikkeitä ja tavaraa ja myös ihmisiä saadaan kerättyä saman katon alle. Oli sateinen pyhäpäivä ja ihmisiä paljon liikkeellä. 

Poikettiin syömään siellä Herlevin hampurilaiset ja olivat kyllä maineensa veroiset 😋. Sitten hotelliin saunomaan ja sen jälkeen vielä pieni kierros ulkona. Irish coffee ja lautapeli ; hyvä yhdistelmä. Pitkät yöunet, hyvä runsas aamiainen ja onneksi oli suht lyhyt kotimatka niin päästiin nopeasti kotiin Artun luo 😻. Virkistävä viikonloppu. Hyvä Hyvinkää.


2 kommenttia:

  1. Tuo vaikutti mukavalta lomaselta. Täytyykin laittaa idea korvan taakse. Nukkekotijuttu on hieno! Varmaan ollut mukava tehdäkin tuollaista.
    P.S. Teit kivan kässäpussin!

    VastaaPoista
  2. Minun nukkekotiprojektini ei ole edistynyt juurikaan, mutta taas kerran päätin, että pitää aloittaa. Tosi hienoja töitä olivat saaneet aikaiseksi.
    Pieni lomanen piristää kummasti.

    VastaaPoista