keskiviikko 15. maaliskuuta 2023

 16.03.2023


Pakastan mielelläni kaikkea. Ruokaa, leipää, marjoja, leivonnaisia. Kun kahdelle pääosin kokkaan niin aika harvoin teen juuri sellaisen sopivan määrän; eihän sitä voi edes tietää mikä maistuu milloinkin tai minkälainen nälkä on joten monenlaista jää yli ja sen heitän pakkaseen.

Meillä on nykyään vain sellainen normi jääkaappipakastin. Arkku hävitettiin siksi, että siihen tuppasi kerääntymään liikaa tavaraa eikä kiertoa syntynyt riittävästi. Kylmän arkun penkominen ei ollut suosikkipuuhaa.

Nyt äkkäsin, että jos aikoo hyödyntää pakkasilmaa ulkona on viimeisiä aikoja sulattaa pakastin. Ja olihan siellä kaikenlaista 😊. Onneksi sen olen edes oppinut vuosien saatossa, että kaikki nyyssäkät pitää merkitä muuten tulee otettua kissan sydänpalat kun luulee ottavansa kinkkusuikaleita 😉.

Nyt tein myös ihan oman järjestyksen sille mitä millekin hyllylle laitetaan. No sen tiedän, että sellainen pätee hetken aikaa kunnes tulee työnnettyä kiireessä jotain jonnekin .....mutta ei sen niin nuukaa ; sielläpähän on tallessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti