keskiviikko 29. maaliskuuta 2023

 30.03.2023


On hienoa katsoa kun joku osaa jotain 😀. HĂ€mmĂ€stelen usein miten taitavia ihmisiĂ€ löytyy kaikenlaisiin telkkarin kilpailuihin . On tosi upeita laulajia, kokkeja, leipojia ja ties vaikka jos mitĂ€.

Katsoimme "Suuri Keramiikkakisa"-ohjelman Yle Areenasta ja vaikken ole mitenkÀÀn keramiikan suuri fanittaja niin ohjelma vei tyystin mukanaan . Upeita aikaansaannoksia eikĂ€ nyt puhuta kerman saven tyyppisistĂ€ kahvikupeista 😉.



Ja eikös mieleen tullut sekin ajatus, ettÀ olisi aika kiva kokeilla saven kanssa puljaamista. Varsinkin kun ohjelmassa tehtiin vÀhÀllÀ vaivalla polttouunikin.

PitÀÀ  varmaan varoa mitĂ€ ohjelmia alkaa katsoa 😁.

5 kommenttia:

  1. MinÀkin huomasin, ettÀ tuo keramiikkakisa alkaa taas. Telkun puolelta olen sitÀ aiemmin katsonut. Tallensin ja aion katsoa joka osan, kuten viimeksikin :) Toivottavasti ei ole se sama kausi...
    TykkÀsin myös siitÀ suuresta ompelukisasta, joka tuli aiemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TĂ€mĂ€ mitĂ€ katseltiin oli 5.kausi.Ompelukisa on jÀÀnyt huomaamatta mutta jos tulee jostain vastaan niin koukkuun jÀÀn varmasti☺️.

      Poista
  2. Keramiikkakisa, ompelukisa - mitÀ niitÀ onkaan, kuuluvat meidÀnkin suosikkeihin.
    Aarrepaja UK, jossa entisöidÀÀn jos vaikka millaisia tavaroita. (Ja ah, paikan työnjohtaja avasi juuri liikkeen siskon kotikaupunkiin BriteissÀ - arvaas odotanko kevÀttÀ/kesÀÀ?)
    Paraikaa tĂ€ssĂ€ katselen uutta Mestarileipurit -ohjelmaa 😊

    VastaaPoista
  3. MeillĂ€kin katsellaan niin ruoka kuin leipomiskisat 😋.Aarrepajaan en olekaan tutustunut .PÀÀsetkö siis siskosi luo reissaamaan? Vau đŸ‘©‍❤️‍đŸ‘©.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äidin kanssa on ollut tapana kĂ€ydĂ€ kerran vuodessa viikon vierailulla siskon perheen luona.
      Siskontyttö syntyi 10/2012 ja jouduin Riesan takia odottamaan puoli vuotta, ennen kuin pÀÀsin ensimmĂ€isen kerran katsomaan hĂ€ntĂ€ - se oli kova paikka. Äiti kielitaidottomana lĂ€hti reippaasti yksin matkaan 😅

      Poista