lauantai 25. maaliskuuta 2023

 26.03.2023


Kumpikin meistä täyttää sanaristikoita. Olen sen jutun oikeastaan Karilta oppinut. En aluksi oikein osannut enkä innostunut, mutta pikku hiljaa taito on karttunut ja sitä kautta myös kiinnostus lisääntynyt. Mielelläni täytän vielä helpompia ristikoita ja jos jokin kohta niissäkin jää täyttämättä jätän sen Karille pohdittavaksi. Yhteistyö ja avunanto toimii 😉.

Entäpä sitten palapelit. Niihinkään ei ole ollut intoa, aikaa, kärsivällisyyttä. Aloitin niissäkin siis helpoista...




Joku sanoisi, että lasten palapelejä. Ei haittaa minua. Pienen pieni kokoamisen into syttyi 👍.

2 kommenttia:

  1. Jostain se on aloitettava ja mitä sen on väliä millaisia sanaristikoita ja palapelejä teet, pääasia, että saat niistä hyvän mielen.
    Äiti on opiskellut jo monta vuotta englantia ja yksi hyvä keino sanaston opetteluun on ne sanasokkelo -tehtävät, joissa etsitään sanoja kirjainten seasta.
    Ristikoita hän tekee myös, ihan suomenkielisiä, ja Mursu tekee ne sitten loppuun kun on tullut tenkkapoo ja muutama sana jäänyt puuttumaan.
    Itse innostuin kymmenien vuosien jälkeen lapsuudesta tuttuihin "numerosta numeroon" tehtäviin 😅.
    Kaikki nuo, palapelit mukaan luettuna (meillä ei mahdu tekemään) ovat hyväksi muistille 👍

    VastaaPoista
  2. Pitää tehdä justiinsa sitä mikä tuntuu kivalta ja itselle sopivalta.Sellaisista jutuista on vain hyötyä muuten maistuu pakkopullalta😤.Uskon myös että kirjojen lukeminen ja soittaminenkin aktivoi edes hitusen aivotoimintaa....kaikki on tarpeen ☺️.

    VastaaPoista