perjantai 17. maaliskuuta 2023

 18.03.2023


Laitoin Torin sivustoille "annetaan" osastoon pari kuntoilujuttua. Sellaisia joita ei ole tullut käytettyä.Tämä härpäke on vain pölyttynyt ja vienyt tilaa. 


Hulahula-vannetta en oppinut koskaan pyörittämään  😛Mutta se suurin ihmetys oli siinä miten puhelin täyttyi hetkessä viesteistä eli kysyntää oli. Kummatkin haettiin pois muutamassa tunnissa. Kätevää !

4 kommenttia:

 1. Poissa silmistä, poissa mielestä, vaikka aluksi saattaa kirpaistakin antaa ilmaiseksi, kun on itse maksanut. Ainakin tavarat menivät käyttöön, eikä kaatopaikalle, mikä on aina hyvä juttu. Minulla on tuo vanne. viime aikoina ei ole tullut pyöriteltyä, kun selkäkipu alkoi äitymään hankalaksi. Nyt voisi ehkä kuntosalille käynti jo olla vahvistanut sen verran, että voisi taas pyöritellä. Aiemmin pyöritin telkkua katsellessa, 5min toiseen suuntaan ja sama setti toiseen suuntaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En millään jaksanut opetella vanteen pyöritystä :-). Heti piti sellainen ostaa kun se homma näytti niin tehokkaalta ja helpolta. Nyt sain sen nurkista pois pölyttymästä ja joku saa hoikan uuman kevääksi !

   Poista
 2. Toiselle turha on toiselle tarpeen, kiva, kun antaa hyvän kiertää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kiva antaa jos toiselle tuottaa iloa; oli se sitten suurta tai pientä. En itse jaksa kirppistellä joten siellä en voi tavaraa myydä / kierrättää.
   Kerran annoin pois sähköurut ja oli hyvä mieli vielä pitkään sen jälkeenkin. Nuori isä tuli hakemaan niitä että pikkutyttönsä pääsi aloittamaan soittoharrastuksen. Ihan parasta !

   Poista