maanantai 11. joulukuuta 2023

 12.12.2023

 

Sain Tehy-sukat tehtyä ja ovat jo menossa saajalleen. Kovin tasaista jälkeä en saanut aikaan, mutta ainakin lämpimät ovat kun lähes koko ajan kaksi lankaa kulkee mukana. Ja nämä ovat mielestäni saajansa näköiset.




Pääsin siis aloittamaan salmiakkisukkia. Neulontaboxissa oli mukana ei bambupuikot vaan koivupuikot ja päätin kokeilla niitäkin. Tein aloitusosan punaisen kahden aloituksen taktiikalla kun halusin käyttää siihen osaan pienen loppukerän ja aloitin siis kerän alku- ja loppupäästä ja samalla sitten testailin koivupuikkoja ja omia tuttuja peruspuikkoja.


 


Koivupuikot on toki kevyemmät mutta liukuvat vähän huonommin. Joskus aikoinaan kun kokeilin bambupuikkoja niin ne suorastaan taittuivat kutoessa vaikken mielestäni kovinkaan tiukkaa edes kudo.Moni asia on tottumisjuttu ja taatusti puisilla puikoilla on käyttäjänsä, mutta minä menen jatkossakin vanhaan malliin metellipuikoilla.

2 kommenttia:

  1. Sukista tuli nätit. Värivalinta on talvisen utuinen. Pakkassukat :)
    Minun pitäisi siivota tai leipoa, mutta en saa mitään alulle ja naputtelen vaan konetta ;D

    VastaaPoista
  2. Kiitos :-). Myös sukkien saaja on sellainen vaalea ja hento :-).
    Kaikki kotityöt vaativat inspiraation. Kun alkuun pääsee niin siitä se lähtee ??
    Minä en ole saanut imuroitua pitkään aikaan kun ulkona on ollut liian kylmä Artun siellä oleskella. Heti kun tuli leudompi päivä niin Arttu pihalle ja imuri esiin ja siitä se sitten lähti ja pääsin vihdoin sitä kautta vähän aloittamaan jouluvalmistelujakin. Ja sen ehtii minkä ehtii....

    VastaaPoista