keskiviikko 20. joulukuuta 2023

21.12.2023


Arttu istuu mielellään ulkona heti kun sää sen sallii eli kun lämpömittari menee plussan puolelle. Mutta kun sataa niin eihän silloin kukaan kissa ulkona viihdy. Siksi Kari väsäsi "pikaratkaisun" tuohon sadeongelmaan. Istumapaikka sai nyt katon. Ei nyt ihan tiili- tai huopakattoa  😉 vaan kevyestä vanerista kasattu. Päällystin sen kuramatolla jotta pysyisi vähän kuosissaan ainakin talven yli.

 


 

 Aina kun tulee jotain muutosta kissan elämään niin sitä pitää sulatella ja tutkia ja arkailla. Katto on nyt haisteltu ja ihmetelty ja hyväksytty  ja nyt passaa kissan siinä istuskella vähän huonomallakin säällä.

Ja osuin Tokmannille -40 % aleen ja mukaan tarttui paituli jonka sanoma sopii sekä minulle että Artulle 😂.

 


 





4 kommenttia:

  1. Meillä on kuusihomma ja koristeet levällään olkkarin lattialla. Ihmeen vähän se kissoja kiinnostaa. Minäkin ihmettelen, miksi kuusen koristelu oli lapsena aina niin kivaa ;D Rassasin valoja varmaan puoli tuntia, ennen kuin sain kaikki kohdilleen. Ai niin... ennen isä taisi aina laittaa valot ;D

    VastaaPoista
  2. Arttukin antaa kuusen ja koristeet olla rauhassa mitä nyt käy vähän haistelemassa , että mitä ihmettä tänne nyt on tuotu ja mitä sitä mamma oikein hösää :-).
    Minun lapsuudessa oli vielä aidot kynttilät kuusessa (ainakin mökkijouluina) ja se oli tarkkaa touhua että kynttilät pysyy suorassa ja ettei kynttilän yläpuolella oleva oksa syty. Muistan hyvin vieläkin vähän kärähtäneen kuusen oksan tuoksun :-). Onneksi tulipalolta säästyttiin !

    VastaaPoista
  3. Minäkin muistan lapsena nähneeni mummolassa oikeita kynttilöitä. Se oli aika vaikuttava näky.
    Minä lähden kohta töihin huiskimaan sitä hopeapölyä jne ;D Hyvää joulunaikaa sinne teille!

    VastaaPoista