perjantai 8. joulukuuta 2023

 09.12.2023

 

Voin vain todeta, että oli onni onnettomuudessa kun lähdettiin Kotkasta kotiinpäin. Automme oli hotellin parkkihallissa ja kun kaasutimme sieltä ylös ramppia pitkin niin hyppäsin autosta avatakseni tallin oven ovikortilla jonka sai sitten jättää postilaatikkoon. Jalkani tarttui jaloissani olevan käsilaukun hihnaan ja sanalla sanoen lensin ulos autosta ja suoraan asfalttiin 😮. 

Polvilleni kaaduin ja ehdin onneksi ottaa vähän käsillä vastaan. Pääsin sentään ylös ja pois rampilta. Mutta pelästyin aika lailla , että mites tässä nyt kävi. Polvet kipeät tottakai, mutta onneksi mitään ei murtunut ja kotona sitten kylmällä hautomista ja yön lepo teki tehtävänsä ja taas mennään 😊.

Mutta vastaisuudessa taidan jättää sen käsiveskan muualle kuin jalkatilaan.




3 kommenttia:

  1. No huh huh! Eipä olisi tuotakaan osannut arvata! Aina sitä sattuu ja tapahtuu, kun ei arvaisi. Onneksi ei käynyt pahemmin. Ja näkikö kukaan... Yleensä noiden puomien kanssa räpeltämisessä syntyy jonoa taakse ihan kiitettävästi. Kokemusta on.
    Minun piti käydä katsomassa se Pompeiji -näyttely, mutta näköjään en ehtinyt. Matkakin on niin valtavan pitkä, että ei päässyt käymään ;D

    VastaaPoista
  2. Huh, ehdin jo lukiessa säikähtää, että kävi pahemminkin. Ihan tarpeeksi pahasti kuitenkin.
    Onneksi olet kunnossa.
    Käsilaukut on viheliäisiä ja olen monta kiukkuista katsetta saanut Mursulta, kun olen omaani sotkeutunut.

    VastaaPoista
  3. Typerää mutta totta , että kun on läsähtänyt maahan niin ensimmäiseksi nolottaa ja ajattelee, että kuka näki vaikka mitä välii....:-)ja sitten nousee rinta rottingilla pystyyn ja kävelee muina naisina eteenpäin vaikka kuinka sattuisi. Mutta tosiaankin hyvä ettei sen pahemmin käynyt.
    Näyttelyissä käydään justiinsa siellä missä ne ovat kaikkista kauempina :-) eli lähiympäristössä olevat ovat ilmeisesti liian lähelllä niin ettei tule mentyä. Sama juttu koskee teatteria ja elokuvia vaikka asutaan ihan nurkalla.Vähänkös outoa :-).
    En näköjään osaa teknisesti kommentoida erikseen Sartsaa ja HPöllöä joten tässä sitten kummallekin samalla kommenttia.

    VastaaPoista