sunnuntai 25. kesäkuuta 2023

 26.06.2023

 

Viikon päivät ollaan täällä luonnon helmassa oleiltu.Ensinnäkin nukuttu hyvin ja paljon,saunottu joka ilta lempeissä löylyissä,yksinkertaisesti oltu vain paljon terassilla ja kuunneltu lintujen laulua ja käen kukuntaa ja välillä toki radiotakin. Päivät kuluu ihmeesti ilman sen kummempaa tekemistä eikä vielä ole tullut tarve tarttua mihinkään isompiin projekteihin....eikä ole ollut sen paremmin tarviskaan.Sääkin on suosinut.Yksi sadekuuro osui päiväunien aikaan ja toinen kuuro yöllä mutta muuten on aurinko paistanut tai sitten on ollut puolipilvistä kesäpoutaa.

Arttukin on päässyt hyvin mökkeilyn rytmiin. Ja kipeä takajalka (?) joka esti sitä hyppäämästä korkeammille paikoille on tainnut vähän jopa parantua täällä.Ei ainakaan suuremmasti menoa haittaa.Se teline joka tuotiin tänne siksi , että se pystyisi nousemaan sängylle nukkumaan oli aluksi ihan pannassa eli se kiersi sen kaukaa ja hyppäsi joten kuten sänkyyn jos kukaan ei ollut auttamassa.Mutta muutaman päivän päästä rakennelma sai hyväksynnän ja nyt se on siinä käytössä missä pitääkin.



 

Niin ja vielä maininta ruokahommista. Meillä on ollut nurkissa tuollainen vanha kaasupoltin ja nyt se otettiin käyttöön. Oiskohan kiinalaisten tiktokkien innoittamana 😉



Voi friteerata ja vokkailla 😋. Ainakin maailman parhaat ranskalaiset ja sipulirenkaat sillä saatiin aikaan enkä ole edes juurikaan ranskisten ystävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti