torstai 29. kesäkuuta 2023

 30.06.2023

 

Olen täällä Koskelossa virallinen saunanlämmittäjä. Tykkään juuri sellaisesta pikkupuuhasta. Saunaa varten kannan puita liiteristä puulaatikkoon saunan eteiseen useimmiten sylissäni.

Yhtenä päivänä kun nakkasin viimeisen halon syliini siinä olikin oksakohta joka iski huuleen ja etuhampaaseen. Sattui ja pelästyin että nyt taisi hammas haljeta 😨. Töissä hammaspäivystyksessä kuuli mitä oudoimpia tarinoita siitä mitä oli tapahtunut mutten koskaan kuullut, että kukaan olisi lyönyt itse itseään halolla päähän 😂. No onneksi siitä selvisin säikähdyksellä ja pienellä huulen turpoamisella.

Mutta vielä pahempaa sattui eilen kun oli täysi puusylillinen rinnuksilla ja astuin saunatupaan niin Arttu säikähti jotain ja syöksyi minua kohti ja juuri silloin yksi klapi tippui sen päälle....päähän, niskaan, selkään.En nähnyt että mihin , mutta kissa pakeni paikalta häntä paksuna ja oli kateissa jonkin aikaa. 

Olin sitä odotellessa  huolesta mykkyrällä mutta onneksi se palasi sentään takaisin ja oltiin taas ihan kavereita.Mutta oliko se vähän niinkuin puulla päähän lyöty ? Koko illan sitä seurasin vähän sillä silmällä, että onko kaikki entisellään. Taisi selvitä säikähdyksellä sekä kissa että emäntä , mutta tästä kai pitäisi jo oppia, että puukori olisi ihan hyvä ottaa käyttöön 😊.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti