tiistai 20. kesäkuuta 2023

 21.06.2023

 

On hauskaa seurata miten vanha Arttu-kissa virkistyy täällä maalla.Vaikka on kuuma niin siitäkin huolimatta se jaksaa kuljeskella ja haistella kaikkia mielenkiintoisia uusia/vanhoja paikkoja. Vintillä on paljon koluttavaa, saunassa, liiterissä, huussissa, terassin alla ja päällä .Eli on ihan toista kuin talvella kotona kun reitti kulkee sohvan ja ruokakupin väliä eikä ulos ole menemistä.

Artusta on erityisen mukavaa se, että "koko lauma" on yhdessä pihalla; eikä se piittaa vaikka ruohonleikkuri laulaa tai poraa pärisee. Ne on sen mielestä kai vain elämisen ääniä.Kotona imurin ääni on kauheista kauhein ja sitä pitää päästä pakoon niin kauas kuin mahdollista.Aina ei ymmärrä.....

 

Kauppareissun ajaksi se jätetään yksin touhuamaan. Saa tehdä ihan mitä tykkää 😺.



2 kommenttia:

  1. Varmasti unelmien täyttymys päästä maalle, kun on ensin selvinnyt automatkailun shokkihoidosta ;)
    Meillä Frodo ei tule juuri koskaan meidän kanssa nukkumaan. Silloin tällöin löytyy keittiön lattialta lankakerä, jonka se on käynyt yöllä hakemassa yläkerrasta. Se on hassua, kun se ei tee sitä koskaan minun nähteni. Mikä ihme saa sen hakemaan yläkerrasta kerän ja kulkemaan sen kanssa aina juuri keittiön lattialle. Joskus se on pureskellut langan poikki, mikä on aika huolestuttavaa, ettei vaan nielisi. Harvoin se tuota tekee, että jos olisi himo niellä lankaa, tekisi varmaan useammin.

    VastaaPoista
  2. Kissoilla on totisesti ihan oma salainen maailmansa ja myös se vähän outo "kissahuumori". Arttukin mielellään leikkii langoilla mutta onneksi tietääkseni vain silloin kun sen kanssa pelailen.Se mitä se yksikseen puuhaa on tosiaan täysi arvoitus kuten esimerkiksi Frodon lankakerä keittiössä :-)

    VastaaPoista