maanantai 19. kesäkuuta 2023

 20.06.2023

 

Tällä kertaa päästiin lähtemään suhteellisen helposti ; tosin Arttu piiloutui kotona sisällä niin taitavasti ettei ihan heti meinattu sitä löytää. Esitti kuollutta sohvan alla ja oli niin hiljaa ja paikoillaan , että ehdin jo huolestua 😊. Mutta kun matkaan päästiin niin kaikki sujui mallikkaasti.

 


 

 Hitaammin kun ajetaan pikkutietä niin se seuraa tarkkana missä mennään mutta pääteitä huristellessa se nukkuu sylissäni. Onhan meillä toki ihan virallinen kuljetuskoppakin mutta Arttu on niin tottunut matkustamaan kuin ihmiset ikään ettei olla sitä enää pakotettu koppaan.Pääasia , että pärjää monen tunnin matkan.

Perillä  odotti ihana hiljaisuus ! Se on täällä ihan parasta.Kotona ja Touhulassakin on vaimeaa taustamelua vuorokaudet ympäriinsä vaikkei sitä edes siellä ollessa huomaa niin ero on valtava kun tulee tänne luonnon keskelle.Linnun laulu on ainut ääni tähän aikaan vuodesta.

Ja piha niittykukkien vallassa. Niitä piti ensin kerätä pois ennekuin koneet pantiin käyntiin ja pihan siistiminen alkoi.



Lumipallopensaskin kukkii jo täydellä teholla.



Kesä on tässä ja nyt 😎.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti