perjantai 2. kesäkuuta 2023

 03.06.2023

 

"Korvamato" on joskus aika sitkeä tyyppi. Se ilmaantuu yllättäen ja liittyy joskus ihan omituisiin biiseihin. Ja jo se että tietyn kappaleen kuulee radiosta saa tiedostamaan sen, että tämäpä melodia soi ja soi ja soi......Minulle yksi taattu korvamadon aihe on Irinan "Haluun olla yksin" . No pidän sen sanoista tosi paljon ja "junamatka Turkuun ihana ois" 😊.Sen kun radiosta satun  kuulemaan niin siitä riittää pitkäksi aikaa kuunneltavaa.Omassa päässä 😂.

Sama tuppaa olemaan huiluläksykappaleissa joita täytyy soittaa kerrasta toiseen.Nyt on tosin tunneista jo kesäloma ja saa soittaa ihan mitä lystää.



Touhulan madot ei sentään osaa vielä ihan tuota hommaa !

2 kommenttia:

  1. Tuo korvamato on kyllä totisinta totta! Minulla löytyy jatkuvasti uusia lauluja päästä, enkä tiedä edes kuulleeni kaikkea pitkiin aikoihin. Välillä jokin sana tuo yht´äkkiä mieleen jonkun laulun, eikä oikeastaan välillä, vaan vähän väliä ;D Sitten saattaa jäädä korvaan joku pätkä radiosta, tai televisiosta, tai jopa puhelimen tai ovikellon soittoääni ;D

    VastaaPoista
  2. Välillä jos joku biisi oikein loputtomasti soi päässä niin kuuntelen/soitan sen niin kas kummaa se jä sitten siihen tai siis ainakin vaihtuu toiseen :-)

    VastaaPoista