torstai 27. lokakuuta 2022

 28.10.2022


Pitää vielä kehua tuota mammografian seurantasysteemiä sillä vastaus tuli jo kahden päivän kuluttua tekstarilla kotiin. Sujuvaa. Ja onnekseni sain hyviä uutisia.

Muistisairas, sairaalassa seitsemän viikkoa maannut Äitimme siirrettiin nyt sitten kotiin. Kotihoito käy neljä kertaa päivässä ja turvaranneke hälyttää yöllä jos vain Äiti osaa ja ymmärtää sitä painaa. Ovessa on ovivahti yöllä .Periaatteessa kaikki mahdollinen apu on nyt käytössä mutta yksin asuminen on ihan sellaista veitsen terällä taiteilua. Jos ja kun ei enää tiedä mikä on jääkaappi, mikro tai televisio niin mietipäs itseäsi miltä kaikki tuntuu kun ei tiedä mistään mitään 😱.Ja kun ei osaa myöskään pyytää apua vaan muiden pitää arvailla missä sitä apua tarvitaan.

Tästäkin huolimatta eilinen oli ilon päivä sillä sain soiton, että hänet voidaan laittaa nyt hoitokotijonoon. Täyttää kriteerit.....vihdoinkin !

Nyt tosin pitää vielä odottaa vapautuvaa paikkaa , mutta tunnelma on jo ihan erilainen kun nyt on edes toivoa. Tähän asti sitä ei juurikaan ole ollut.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti