lauantai 22. lokakuuta 2022

 23.10.2022


Kohta jo viikon kestänyt vellikuuri alkaa olla loppusuoralla ja mieli tekee ihan oikeaa ruokaa. Eilen rohkenin syödä jo sushia pieneksi pilkottuna. Onhan se pehmeää ja viileää 😉.Ja tänään on tarkoitus kokkailla Äidin reseptin mukaista uunilohta. Se on maailman helpoin ja aina onnistuu. Eli....

Lohifilee uunivuokaan ja sen päälle ladotaan anjovisfileitä (pieni rasia riittää). Anjovisliemikin kaadetaan mukaan. Juustoraastetta tämän päälle ja uuniin. Kun juusto on sulanut ja vähän saanut väriä pintaan on lohikin valmis syötäväksi. Muita mausteita tämä ruoka ei kaipaa; kaikki maku tulee anjoviksista.

Tuskin maltan odottaa lounasaikaa 😋





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti