sunnuntai 23. lokakuuta 2022

 24.20.2022


Anjovislohesta tuli juuri niin hyvää kuin muistinkin sen olevan tai oikeastaan aavistuksen parempaa. Liekö vellikuuri herkistänyt makunystyröitä ?

Ja mietin ruokaa laittaessa lohen hintaa. Kilohinta oli ostohetkellä 8-9 euroa ja kyseisen kalan kokonaishinta 14 euroa. Siitä reilun kilon kalasta tein sen anjovislohen uunissa ja toisesta fileestä lohikeiton ja vielä graavasin pienen palan.  Roippeista keitin liemen keittoon eli lohesta hävikkiä liki nolla.

No meitä on vain kaksi syöjää mutta tuosta yhdestä kalasta sai monta ateriaa eli eipä se annoksen hinta päätä huimaa. Ai niin ja saihan Arttukin maistaa vähän tuoretta lohta joskaan se ei ollut sen mielestä Latzin veroista 😻.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti