23.02.2025
Meillä syödään nykyisin varsinainen pääateria lounasaikaan. Töissä käydessä oli päinvastoin eli mukana kulki salaattiannos ja kun tultiin kotiin niin syötiin lämmin ateria ns. päivällisaikaan.
Nyt meillä on siis illemmalla on se Karin nimittämä "heinäannos" . Eli salaattia muodossa jos toisessa. Joskus aina vähän jotain muuta.
Välillä teen tuollaiset rouskutettavat dippilautaset. Ja jos ihan kaikki ei uppoa niin loput voi hyvin pilkkoa seuraavan päivän ruokaan.Muutaman kerran olen kokeillut myös tuorepuuroa
Ja sen kanssa jogurttia ja hedelmiä, marjoja. Mutta ehkä mieluummin syön ihan oikeaa keitettyä lämmintä kaurapuuroa. Vaikken erityinen puurofani ole koskaan ollutkaan.
Niin ja tunnustan, että ostan aika usein espanjalaisia mansikoita. Tykkään kovasti ja kyllä niissä hitusen maistuu kesä. Asiasta saa olla eri mieltä 😊.
Hih - heinäannos... joskus Ukkokulta sanoi "Pupun ruoaksi" - mutta ei enää... mulla on pakko olla töissäkin oikea annos... lämmitettävää prostkua, useimmiten kalaa ja sitten niitä monimuotoisia heiniä.... hih.
VastaaPoistaEspanjalaiset mansikatkin menee - väriksi ainakin joskus, mutta yksi johon on jäänyt koukkuun on pensasmustikat... niitä varsinkin työsalaatteihin, niihin heiniin tykkään YHDEKSI väriksi laittaa... ihania napostelulautasia teillä, niin-niin värikkäitä!
Voi kuinka herkullisen ja houkuttelevan näköiset annokset!
VastaaPoistaVärikästä ja varmasti herkullista! Aurinkoista sunnuntaita!
VastaaPoistaHerkullisen näköiset dippivihannekset-ja hedelmät!
VastaaPoista