lauantai 6. toukokuuta 2023

 07.05.2023

 

Posti ilmoitti, että  jakeluun tulee taas muutoksia. Jatkossa postinjakaja käy vain joka toinen päivä eli vuoro viikoin jakopäivä on ma, ke ja pe  ja toisella viikolla sitten ti ja to. 

No aika vähän mitään nykyään enää postin kautta kulkeekaan. Laskut hoituu sähköisesti, lehtiä en juurikaan enää tilaa ja kirjeiden ja korttien lähettäminenkin on vähentynyt.Eli ihan sen sun  sama 😊.

Mutta yksi yritys jota käytän ja joka toimii oikein hyvin postin kautta on Favoptic.Tosin silmälaseja ei nyt kovinkaan usein tarvitse tilata mutta juuri eilen palautin sovituskehykset postin kautta takaisin.

Kätevää on kun voi ensin tilata haluamansa sovituskehykset kotiin ja niistä sitten vain valita mieleiset tai jos ei nappaa voi palauttaa kaikki pois.Nyt tilasin sekä kaukolasit lähinnä autolla ajoon että aurinkolasit voimakkuudella. Silmälasit tulee sitten taas postitse kotiin ja nekin voi vielä palauttaa jos ei ole sopivat.

Aiemminkin olen tätä firmaa käyttänyt ja tyytyväinen olen ollut. Hintakin on paikallaan; nämä kahdet lasit tulee kotiin kuljettuina 100 euron hintaan . Ei paha.

Eikä tämä ole maksettu mainos vaan ihan pelkkä hyvä käyttäjäkokemus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti