lauantai 27. toukokuuta 2023

28.05.2023

 

Saimme kalastajatuttavalta siikoja ja tuore vastapyydetty kalahan on aina tervetullutta. Mitä siitä tekisikään ? 

Kari oli innokas valmistamaan susheja ja minä taas halusin kokeilla siikacevitseä. Kumpaakaan ei kovin paljoa kalaa kulu joten osa on edelleen pakkasessa odottamassa arkisempia ruokia.

Minä sai olla apukokkina sushihommissa eli sain keittää riisin. Se kun oppien mukaan se kaiken tärkein ja haastavin osio 😉.

 


Susheihin käytettiin siian lisäksi kurkkua, paprikaa, porkkanaa ja herkkusieniä ja Kari teki kolmenlaisia "kääryleitä" eli makeja, uramakeja ja nigirejä.

 


 

Tarjolla tietysti wasabia, inkiväärisuikaleita, soijakastiketta ja meille uusimpana myös wasabimajoneesi.

 


 

Hyvää oli kuinkas muuten 😋.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti