perjantai 19. toukokuuta 2023

20.05.2023

 

Jäin sen verran koukkuun (virkkuukoukkuun 😁) noihin Mamman käsitöihin, että piti vielä kuvata tällä hetkellä Touhulassa olevia töitä. Minusta oikein ihanat on nuo makkarin verhot joita on kaapissa vielä toiset kaksi kappaletta. En tiedä mihin ne on aikoinaan tehty.

 


 Ja pesussa olleen päiväpeiton tilalle löytyi toki toinen peitto kuinkas muutenJa vaikka suurin osa noista virkkaustöistä on tehty kalastajalangasta niin joitakin on tehty myös puuvillalangasta kuten nämä verhokapat.Ja kuten jo aiemmin totesin tässä on tosiaankin vain osa hänen käsitöistään.Ja kuitenkin Mamma ja Pappa elivät omakotitalossa jossa kannettiin vedet ja puut joten ihan perushommaakin oli ; puhumattakaan kesäisin puutarhan hoidosta. Niin ja olinhan siellä minäkin usein hoidossa 😊.

Pappahan teki niitä upeita puukäsitöitä joten siinäkin mielessä kaksi taitavaa ja ahkeraa käsityöihmistä ovat aikoinaan löytäneet toisensa 💖.


 


6 kommenttia:

 1. Virkatut verhot sopivat ihan täydellisesti juuri tuollaiseen ympäristöön. Kauniit!
  Kun avioparista kumpikin on luova, sitä piirrettä arvostaa toisessakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mamman puolesta💞.Kun kummallinen puoliskolla on omat juttunsa ei tarvitse olla mustasukkainen toisen ajan käytöstä .Saa puuhata rauhassa.

   Poista
 2. Onpa kaunis tuo pitsiverhokappa. Ennen aikaan jaksettiin nähdä paljon vaivaa kaiken itse tehdyn eteen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos💐.Ennen ei aikaa vienyt sen paremmin telkkari kuin sometuskaan ja muutenkin tavaraa oli paljon vähemmän tarjolla joten paras kun teki itse sen mitä tarvii☺️.

   Poista
 3. Niin hienoja töitä, tuo käsillä tekemisen taito periytyi myös isällesi, etkä sinäkään huono käsitöissä ole. Vahvat on geenit, hienoa.
  T. Serkkusi vaimo

  VastaaPoista
 4. Isä oli tosi ahkera tekijä niinkuin oma isänsäkin oli.Isä rakensi kaksi omakotitaloa ja kesämökin pääosin omin käsin ja teki paljon paljon muutakin ja auttoi myös Touhulassa sen minkä ehti.Kotoa olen oppinut ainakin sen että työtä ei pidä pelätä vaan kaikkea kannattaa ainakin kertaalleen kokeilla ☺️.

  VastaaPoista