maanantai 1. toukokuuta 2023

 02.05.2023

 

Meillä on ilmiselvästi liikaa tilaa. Se tuli ilmi kun Karin miesluolaa järjesteltiin. Sinne oli säilötty neljä vanhaa läppäriä ja kaksi pöytäkonetta.Siis sellaista isoa pömpeliä . Siirretty sivuun toimimattomina , mutta tyhjääminen jäänyt tekemättä. 

Tuolta näyttää läppäri avattuna.

 No nyt koneet on tyhjätty ja kiintolevyt poistettu.Itse olisin ehkä vain pistellyt kirveellä palasiksi 😊mutta Kari oli kiinnostunut myös siitä mitä ne olivat aikojen saatossa "syöneet".

Päivittelin kyllä aikalailla tätä maailman menoa ja sitä miten on ihan pakko ostaa uusia laitteita kun vanhat menee rikki eikä korjaaminen yleensä kannata. Tosin näistä tuhotuista koneista vanhimmat 90-luvun lopusta joten tekniikka on ajanut jo ohi moninkertaisesti. Mutta muovi- ja metallijätettä syntyy niistäkin.

Ja roskista ja roskaamisesta vielä sen verran. Tältä näyttää maasto meidän nurkilla.En jaksa käsittää !!!!

2 kommenttia:

Sartsa kirjoitti...

Luulin ensin, että yläkuvassa on joku peli tai muu vastaava :)
Roskaamisesta on ollut viime aikoina lehdissä ja somessakin paljon puhetta. Outoa touhua tuo on. Itse en kehtaisi.

Anonyymi kirjoitti...

Pitäisi ilman muuta kerätä roskat pois eikä päivitellä niitä mutta jotenkin vierastan ajatusta että toiset heittää roskat pois ja toiset kerää perästä. Ei sillä tavalla mikään muutu. Kyllä se olisi niiden roskaajien ajatuksen juoksun muututtuva radikaalisti.