torstai 4. toukokuuta 2023

 05.05.2023

 

En juurikaan jaksa pyöriä ostoskeskuksissa vaan hyvin päämäätietoisesti kuljen siellä jos jotain joskus tarvitsen.Sen kerran kun käyn leikkauttamassa hiukset niin tapaan poiketa Goodmanin "Normal"-putiikissa. Siellä jos missä on tavara poikineen ja tosi paljon kaikkea "halpaa glitteriä". Oikea pikkutyttöjen aarreaitta.Ja vetää siis puoleensa vähän varttunempaakin väkeä .

Minun ostoskoriini tarttuu aina tietyt tavarat. Hammasväliharjoja ja maustepusseja. Maustepussit euron kappale ja tarjolla on kivoja vähän erilaisia maustesekoituksia .Ja hammasväliharjoja tarvitsee aina 😁.Ja pienen pieni ostoskassi (olikohan 15 senttiä hinnaltaan ?) on juurikin sellainen jota on helppo pitää varalla pieniä ostoksia varten.

2 kommenttia:

Sartsa kirjoitti...

Minä olen kai niin epänormaali, että olen kulkenut kaupan läpi tyhjin käsin useammankin kerran ;) Kerran pyysin tytärtä ottamaan kuvan minusta ja siitä Normal -hahmosta. Äkkiä se kävi, mutta vartija oli heti juonessa mukana. Ehdittiin siitä "pakosalle", ennen kuin hän ehti paikalle asti ;D

Terhi kirjoitti...

Se on aina kotiinpäin kun jää jokin turhake ostamatta :-)