lauantai 11. tammikuuta 2025

 

 11.01.2025

Tupun tupa-blogissaan Tuulikki on jo useammassa postauksessa esitellyt herkullisen näköisiä leipomuksia joiden pohjana on ollut itse valmistettu leipäjuuri. Moneen kertaan olen lukiessa miettinyt, että pitäisi..... mutten ole saanut aikaiseksi. Mutta nyt 😉.

 


 Minun juureni muhii nyt neljättä päivää pesutornin päällä saunatyynyn kainalossa 😊. 

Viides  päivä on sillä "muuttopäivä" toiseen astiaan ja vielä muutama päivä niin sitten juuri on valmis leivotaan. Minä olen tunnetusti vähän kärsimätön luonne, mutta tässä hommassa hitaasti hyvä tulee...jos tulee. Juuri on nimittäinen vähän herkkäsieluinen joten sitä pitää kohdella hyvin ja ainakin yrittää pitää lämpötila juuri sopivana. Toivotaan parasta....

Härkäviikon katkaisee sopivasti tänään Karin nimipäivä 💗. Jotakin pientä herkuttelua kenties 😉.

6 kommenttia:

  1. Varmaan tulee hyvää, kun noin hellit juurta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saapi nähdä onko kaiken odottamisen arvoinen .....

      Poista
  2. Oho! Tuo vaatii jo kärsivällisyyttä! Ei riittäisi minulla ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on ilmeisesti sellainen juttu että jos menee pieleen niin tuskin aloitan alusta , mutta jos vaikka onnistuu niin ties vaikka minkälaiseksi juurimestariksi tässä vielä kehkeytyy :-).

      Poista
  3. Arvostan! Karille nimpparionnittelut! 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !
      Ja Karikin kiittää :-). Söimme tapauksen kunniaksi päiväkahvilla Lidlin mehevät rahkatortut :-).

      Poista