lauantai 27. huhtikuuta 2024

 28.04.2024

 

Tietsikan kanssa taisi olla onni myötä ja kun se sai yön yli kuivua niin toimi taas niinkuin ei olisi mitään tapahtunut. Tuli sisuskalutkin pestyä 😂. Ehdin kyllä jo miettiä sitäkin vaihtoehtoa, että miten kotivakuutus tuollaiseen juttuun suhtautuisi. Lähinnä mielessä kävi, että mistä löytyisi ostokuitti.

Meillä on ollut vain hyvää sanottavaa kotivakuutuksesta sillä silloin kun keittiössä tapahtui vesivahinko meidän ollessa mökillä niin vakuutus kyllä korvasi kaiken mitä pyydettiin ; nikottelematta. Jopa monen kuukauden ajan mökillä asuminen korvattiin ja olisimme toki saaneet sijaisasunnonkin tarpeen niin vaatiessa.Onneksi oli kesäaika ja se vietettiin Touhulassa.  Mutta harvemmin ollaan kotivakuutusta onneksi tarvittu ja sen kerran kun tarvittiin niin hyväksi todettiin. Joskus niinkin.

 


 

 Ja vaikka vakuutusten maksaminen joskus kirpaiseekin ja ajattelee miten paljon maksaa vuosien saatossa vakuutusmaksuja "turhaan" niin sitten kun jotain tapahtuu niin voi olla tyytyväinen, että rahallista apua on saatavilla.

"HUP"suttelu voi siis jatkua 😂😂😂



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti