perjantai 26. huhtikuuta 2024

 27.04.2024

 

Olen enenevässä määrin sellainen "HUPS"- tekevälle sattuu tyyppi 😂. Eilen meillä oli pöydällä minun kaksi läppäriä ; toisesta vanhasta vehkeestä yritin löytää valokuvia matkamuisteluita varten , Karin läppäri ja kaksi puhelinta. Hain siihen vielä ison puolen litran lasin vettä ja niin siinä sitten tietysti kävi, että HUPS 😨koko täysi vesilasi kaatui pöydälle ja kaikki laitteet "veden vallassa". Tönäisin jotenkin lasin nurin läppärin kannella.

Ja selvähän se, että Karin uusin ja kallein laite sai eniten osumaa. Muut saatiin pelastettua kuivaamalla, mutta vasta tänään nähdään elpyykö laite tuosta kastumisesta. Kari tosin lohdutti, että uusia saa kaupasta, mutta harmitti totisesti, että olin niin kömpelö ja touhukas yhtä aikaa. Huono kombo 😝.



Toivotaan , että Karinkin läppäri kuivattuaan vielä elpyy 👍. Niin ja sain kuin sainkin kaikesta huolimatta tehtyä taas yhden lisäyksen matkamuistoihini.


4 kommenttia:

  1. Voi ei... Tosi kurja juttu. Kotivakuutuksenhan pitäisi, huom. pitäisi, nuokin vahingot korvata, mutta.. Itse aina mietin omavastuu-korvaus-vaiva - onko se sen arvoista vai odotanko vain hyvän tarjouksen; meillä kun ei ole erityistä tarvetta omille koneille. Yksikin riittäisi, kaksi on vain mukavuutta 😄

    Toivottavasti saatte Karin läppärin vielä kuntoon 👍

    Elokuvista vielä; eilen tuli tv:stä elokuva Interstellar - elokuva sijoittui tulevaisuuteen, ja avaruuteen. Uskoin jälleen kerran Mursua enkä turhaan.
    Kannattaa näköjään astua sen oman mukavuusalueen ulkopuolelle - ehkä minäkin joku päivä katson edes yhden Bridget Jonesin, joita tähän asti olen vältellyt 😉😍

    VastaaPoista
  2. Kiitos empatiasta :-) . Onneksi selvisimme säikähdyksellä ja kone pelittää taas kuivattuaan yön yli.
    Kaikki elokuvavinkit on aina paikallaan. Emme katso juuri koskaan telkkarista elokuvia kun en jaksaisi mitenkään niitä loputtomia mainoksia ja meillä on tällä hetkellä turhankin monta maksukanavaa ja elokuvatarjonta ja sarjatarjonta on niin ylenpalttista että mieleisen löytäminen on vähän arpapeliä. Ja kun kesä tulee niin telkkarikin vaihtuu pikkuhiljaa muihin puuhiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno juttu, että kone elpyi kuivuttuaan!
      Meillä ei ole kuin yksi maksukanava, mutta täytyy myöntää, että tuota Interstellaria katsoessa tuli mieleen, että pitäisikö sittenkin ottaa joku viihdepaketti, että pääsisi eroon noista mainoksista. Tuon elokuvan mainoskatkokset oli raivostuttavan pitkiä ja laskin yhden mainoskatkoksen mainokset: 27 mainosta! Plus ko. kanavaa mainostavat mainokset päälle.
      Mutta tosiaan, onneksi tulee kesä, on muuta tekemistä kuin tv:n katselu.

      Poista
    2. Usko tai älä, mutta eilen Kari sanoi ettei olla katsottu Interstellaria :-). Sitä kun oli jossain kovasti kehuttu ja minä sitten tiesin heti mistä puhutaan :-). Katsottiin se eilen mutta olihan se ilman mainoksiakin aika pitkä. No sain siinä samalla tämän kevään vihoviimeiset sukat melkein valmiiksi.:-).

      Poista