sunnuntai 6. marraskuuta 2022

 06.11.2022


Ei jäänyt vainajien muistaminen ihan pelkäksi tuikkuasetelmaksi vaan kun ajelimme lauantaina Haminaan niin hoksasimme käydä samalla Iitin hautausmaalla jonne on haudattu Karin isovanhemmat.


Eipä ole tullut käytyä siellä vuosiin.

Haminan kaupunki oli viikonloppureissun määränpää ja samalla tuli katseltua pikaisesti myös Kotkan kaupunkia. Ja ihan pakko oli kuvata sen upea kirkko.Haminassa yövyimme Spa Hotelli Haminassa ja siellä erikoisuus oli ilmakäytävä uimahalliin suoraan hotellilta. Uimahalli oli iloinen yllätys. Siistiä  oli ja monia altaita poreineen ja ulkoallaskin löytyi. Ihmisiä oli suht vähän vaikka oli lauantaipyhä tai ehkä juuri siksi.Tämä hotelli valikoitui siksi, että sijaitsi on ihan keskustassa ja iltakävelyllä tuli vastaan tosi upeita vanhoja rakennuksia.Kylmä viima ajoi meidät juomaan irish coffeet paikalliseen pubkahvilaan ja kovin ystävällistä palvelua saatiin sielläkin. Taitaa Haminassa asua kivoja ihmisiä 😊.

1 kommentti:

  1. Minä luulin pitkään, että Iitissä on vain se kirkon ympäristössä oleva hautausmaa, mutta sitten selvisi, että siellä on toinenkin.
    Kirkko on vaikuttavan näköinen.
    Toivottavasti selkäkipusi on jo hiljalleen hellittämässä.

    VastaaPoista