keskiviikko 23. marraskuuta 2022

 24.11.2022


Nyt tulee paljon katsottua telkkaria tai ainakin se on taustalla äänessä puikkoja heilutellessa. Ja aika usein valikoituu kanava josta tulee asunnonostoa, muuttoa tai remontointia. Ja niissä yksi asia pistää miettimään.... nimittäin kylpyhuoneiden määrä. Amerikkalaisten mielestä pitää jokaisen makuuhuoneen yhteydessä olla oma kylpyhuone ja siellä ehdottomasti kaksi lavuaaria. Myös loma-asunnoissa . Ihan kuin elämä tulisi sillä autuaaksi , että kaksi ihmistä pääsee yhtaikaa aamu/iltapesulle ? Mahtaa olla aikamoinen shokki tulla suomalaiseen kotiin jossa useimmiten on vain yksi kylpyhuone jonne on ahdettu myös WC-pytty 😱.

Ja koti/loma-asunto ostetaan myös useimmiten sillä kriteerillä, että vieraiden kestittäminen ja yövyttäminen on helppoa. Kyllä suuressa maailmassa on tosi sosiaalista elämää vai onko kaikki vain sellaista näyttämistä /näyttelemistä ja turhaa pintakiiltoa ?

Onneksi saan olla suomalainen ja viettää juuri sellaista epäsosiaalista kotielämää kuin haluan ja käydä ihan yksin aamupesulla 😊.


 

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Samaa minä olen ihmetellyt, 3-4 kylpyhuonetta pitää talossa olla. Mikä siivoaminenkin niissä on. Ja joka jaksossa halutaan asunto jossa voi kestitä vieraita. Se tuntuu olevan tärkein kriteeri. Rakennuskustannukset mahtavat olla melkoiset.

Terhi kirjoitti...

Justiinsa niin !

Sartsa kirjoitti...

Mepä ollaan silti sitä maailman onnellisinta kansaa pienine huusseinemme ja suihkukoppeinemme, jonne juuri ja juuri mahtuu yksi ihminen seisoen suihkuttelemaan ;D