sunnuntai 13. marraskuuta 2022

 14.11.2022


Maasta se pienikin ponnistaa ! Toisin sanoen viikon olen nyt pääosin makoillut ja lääkinnyt selkävaivaani. Tiedän, ettei paikoillaan olo ole parasta lääkettä, mutta nyt on ollut pakko keskittyä vain siihen, että pääsee vessaan ja saa tehtyä jotain ihan pientä askaretta. Suihkussa käyminen on jo ison suunnittelun ja ponnistelun tulos. Ja on tullut samalla nukuttua ällistyttäviä määriä ; luultavasti kipulääkkeistä johtuen. Ja venyttely on ollut yksi hyvä hoitomuoto ?

MUTTA tänään on se päivä että lähden koekävelylle ulos. Vähän toki jännittää enkä mitään huimaa lenkkiä aio edes yrittää. Parempaan suuntaan kuitenkin mennään.....eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa....

2 kommenttia:

  1. Pidetään peukkuja kuntoumisen puolesta! Minä olen ollut huomaavinani, että oma selkäni on ollut hieman vähemmän ärtyisä, kun olen käynyt kuntosalilla. Toisaalta se tulee aina nopeasti kipeämmäksi, kun istun tai seison pitkään. Voi olla, että homma johtuu myös siitä aiemmasta tulehduskipulääkekuuristani. Tai ehkä sitten kuitenkin molemmista? Toivossa on hyvä elää :) Elä sinäkin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Kuntosalikuuri ei varmaan olisi pahitteeksi; kun vain saisi aloitettua ! En juurikaan syö kipulääkkeitä jos ei ihan pakko, mutta nyt ei ole ollut juuri vaihtoehtoja. Mutta voiton puolella taidan olla. Ainakin parempaan suuntaan mennään....hissukseen.

    VastaaPoista