torstai 15. syyskuuta 2022

 16.09.2022

 

Jo useampi vuosi on tehty matkaa kasvisravintola Silvopleehen yhdessä Siskoni kanssa.Milloin on ollut korona esteenä milloin jotain muuta, mutta eilen koitti vihdoin se päivä kun saimme suunnitelman toteutetuksi.


Ravintola on suhteellisen pieni ja aika vaatimattomasti sisustettu ehkäpä ihan tarkoituksella.Elävää kasvisruokaa on  tarjolla noutopöydästä ja ruoan hinta määräytyy kerätyn annoksen  painon mukaan.Ainakin eilen asiakkaita oli lounasaikaan tuvan täydeltä.

Lajeja oli ihan riittävästi ja selkeät merkinnät mitä mikäkin oli.Maultaan ruoka oli aika neutraalia eikä oikein mistään tullut vau-efektiä.Jälkiruokakakku oli harmillisen vaatimaton eli viinimarjoja ja omenaa pilkottu kermavaahdon (?) alle ja kakusta puuttui lähes kokonaan pohja eli rapea osuus jota nyt saisi helposti vaikkapa pähkinöistä ja makeuttakin olisi saanut olla edes himpun verran lisää.

No ei tässä mitään ravintolakriitikoita olla 😉. Tavoitteena olikin vain käydä juuri tämä kyseinen paikka katsastamassa.Eikä tämän käynnin jälkeen ole kiire mennä uudelleen.

Helsinki-matka on aina mukava. Vaikkapa Hakaniemen kauppahalli vailla vertaa herkkuineen kaikkineen. Mutta niin maalainen olen, että ihanaa päästä pois pääkaupungin hälinästä 😊.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti