keskiviikko 31. elokuuta 2022

 

 01.09.2022

 

Yksi etappi elämässäni toteutuu tänään. Jään virallisesti eläkkeelle ja jos jo kansakoulun eka luokalla olen todennut että toiveammatti on eläkeläinen niin pitäähän siitä oikeasti iloita , että on nyt tässä pisteessä ja onneksi vielä suhteellisen tervekin. 

 


 

Ja jos jotain olen oivaltanut muistisairaan omaisena niin sen, että on turha kuvitella, että sitten kun olen vanha ja kiikkustuolissa on hienoa että on asioita joita muistella. Voi olla , että ei muista enää uusia eikä vanhojakaan asioita eli elämässä pitää (pitäisi) elää täysillä juuri nyt eikä tulevassa.

 


Touhulan keinutuolissa tulee kiikuttua vielä aika harvoin 😊.

6 kommenttia:

  1. Onnea! Olet saavuttanut tavoitteesi :) Nyt ei ole ainakaan työn aiheuttamia sidoksia, vaan voi mennä ja tehdä siitä riippumattomasti asioita. Tuo terveyden säilyminen eläkeiälläkin on hieno juttu. Sitä miettii itsekin, että millainen sitä elämä lopulta on, kun jää eläkkeelle, että onko siitä runsaasta ajasta sitten iloa vai ei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sitä aikaa niin runsaasti sitten olekaan :-).Se on se eläkeläisten ikuinen kiire ! Ei vaiskaan kyllä ainakin vielä nyt tyntuu että kaikki mahdollisuudet on vasta edessäpäin eli takki auki ja menoksi .....

      Poista
  2. Onneksi olkoon ja tervetuloa eläkeläisten iloiseen joukkoon.T. Serkkusi vaimo

    VastaaPoista
  3. Onnea uudelle eläkeläiselle. Mukavia eläkepäiviä

    VastaaPoista
  4. Kiitos. Onnea tässä tavitaan :-)

    VastaaPoista