perjantai 16. syyskuuta 2022

 17.09.2022

 

Minulla on yksi ylitsepääsemätön pelko tai voisin sanoa suorastaan fobia ja se on hiiret. Hiiret, myyrät, rotista nyt puhumattakaan saa minut tolaltaan.Pitäisi varmaan mennä hypnotisoijalle tai johonkin terapiaan että siitä pääsisi voitolle.Nyt nimittäin alkaa se pahuksen hiirikausi Touhulassa😳 .

Arttu on hiirikissoista parhaita mutta nyt kun sitä ei voi enää pitää maalla niin selkeästi kissan poissaolo on huomattu hiirienkin keskuudessa.Muutaman hiiren papanan löysin jo lattialta.Siispä sota noita pikkujyrsijöitä vastaan on aloitettava. Lähdin helpoimman kautta liikkeelle.Pistorasiaan laitettavia karkottimia minulla on jo monenlaisia. Kaikkea mitä kaupoista löytyy 😉.Katsotaan nyt miten niillä pärjätään ?

Helsinkireissulla Hakaniemen hallissa tuli vastaan ranskalainen herkkukauppa ja sieltä mukaan lähti Touhulaan kangastabletti; vähän kansainvälisyyttä maalaismökkiin.

 


 2 kommenttia:

 1. Minäkin pelkään hiiriä ja jyrsijöitä ihan hirveästi. Meillä oli aikoinaan lemmikkeinä gerbiilejä ja minä olin ihan vauhko, kun pelkäsin niiden pääsevän vapaaksi. Lopulta "kiinnyin" niihin jollain lailla ja uskalsin jopa vähän koskeakin. Niiden jälkeen tuli lukuisa määrä hamstereita. Ne olivat paljon kivempia, joskin hienoinen pelko edelleen. Tytär nosti kerran kyläreisulla 2 marsua syliini, vaikka kielsin. Olin ihan kauhuissani ja aloin itkeä.
  Onneksi meillä on Merri hiirikissana. Naapurin aidan alta on jostain syystä alkanut tulla hiiriä enemmänkin.
  Joskus olen nähnyt unta, että sängyssä on hiiri ja herätessä pengannut koko sängyn ylösalaisin ja silti tuntui, että varmaan se on siellä jossain ;D Mies ei hirveästi ilahtunut öisestä herätyksestä ;D

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa niin tutulta :-).Itse pelolla ei ole mitään tekemistä järjen kanssa sillä jos ajattelee miten pieni esim hiiri on minuun verrattuna MUTTA kun se on jotenkin niin karmiva olio.Hiiren loukkuja en pysty käyttämään kun nekin ihnottaa yli kaiken.Siis myös kuollut hiiri on pelottava. Löysin sellaisen kerran anorakkini taskusta kun puin päälle ja siitäkös meteli syntyi enkä meinannut saada takkia pois päältä !
  Onneksi edes naapuruston kissat käyvät välillä saalistamassa Touhulankin nurkissa.Yöt Touhulassa loppuu siihen paikkaan jos seinän välissä rapisee :-)

  VastaaPoista