torstai 28. huhtikuuta 2022

 29.4.2022

Kumkvattipuu tiputti hedelmiään siihen tahtiin , että päätin keittää niistä pienen määrän hilloa.Olemme syöneet niitä tähän asti silloin tällöin salaatin joukossa. Kirpeitä.

 


 

Suurin työ tuossa hommassa oli putsata siemenet pois ennen keittämistä.Jokaisessa hedelmässä on 1-4 siementä hyvin piilossa ja tiukassa hedelmälihassa kiinni.

 

 

Ja vaikka jokunen siemen jäikin huomaamatta niin ne nousivat myöhemmin keitoksen pintaan ja oli siitä helppo nyppiä pois.Toisaalta kun hedelmät syödään muutenkin kuorineen ja siemenineen niin ei kai muutama siemen edes olisi haitannut lopputulosta.Kaapissa oli hillosokeria ja sitä käytin tähän keitokseen.

 


Makua en pysty itse kommentoimaan , mutta Kari kehui kyllä .Ainakin iloisen väristä 😊 ja sopisi ehkä hyvin vappupöytään ja juustojen kaveriksi ?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti