maanantai 22. helmikuuta 2021

 23.2.2021

Nyt eletään sellaista elämänvaihetta, että kaikkea on jo mitä tarvitaan ja monia asioita liiankin kanssa.Sukulaisilta ja tuttavilta  on saatu sitä ns."hyvää tavaraa" jota kukaan ei raaski heittää pois; puhumattakaan läheisten kotien tyhjäämisesta kuoleman kohdatessa.Tavarat jää sitten taas pyörimään oman kodin nurkkiin.Mikä on sitten oikea ja sopiva aika myydä ne iittalat ja arabiat ? Montako kahviserviisiä kaapissa kannattaa pitää pölyttymyssä ,kun vieraillekin kahvi tarjotaan ainakin pääasiassa kahvimukeista.

Aina kun kotona järjestelen kaappeja kerään samalla tavaraa Touhulaan vietäväksi.Miten paljon sinne sitten uppoaa ?? Ja kun loppujen lopuksi välillä olisi kiva ostaa myös jokin kaunis, ihana heräteostoskin 😁.Tässä yksi satsi odottaa kevään koittamista....

 

Joskus sentään onnistaakin kun vähän näkee vaivaa jonkin tavaran luopumisessa. Laitoin toriin ilmoituksen että annan kunnossa olevan kosketinsoittimen pois ja voi sitä puhelujen virtaa ennenkuin ehdin poistetaa ilmoituksen. Soitin meni sille joka ensin ehti eli 8-vuotias tyttö sai sen ja oli sellaista kauan toivonyt.Siitä tuli kerrassaan itsellekin hyvä mieli 💗.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti