lauantai 6. helmikuuta 2021

 7.2.2021

Eilen vietettiin leppoisaa Terhin päivää ja haimme kauppamatkalla kotiin pizzat. Asia joka on meidän huushollissa TOSI harvinainen ilmiö.Taitaa olla useampi vuosi kun viimeksi ostimme noutopizzat ?


 

Mahdottoman hyvää, vaivatonta ja edullistakin 😊.....pitäisikö ottaa tavaksi ? Samalla tuli katseltua pizzojen (ja muiden ruoka-annosten) kotiinkuljetuksia ja yllätykseksi monet kuljettvat kotiin annokset ilmaiseksi (= sisällytetty annoksen hintaan) tai pientä maksua vastaan ; ainakin näin kaupunkialueelle.

Ja jos vertaa kotona kokkaamiseen: Ensin pitää vähän suunnitella mitä tekee, käydä ehkä kaupassa, raastaa, pilkkoa, kuullottaa, keittää, paistaa,maustaa.....ruokailun jälkeen hoitaa jälkien siivous,tiskaus,jämistä huolehtinen.Aika lailla aikaa menee enemmän kuin valmiista ruoka-annoksesta nauttimiseen jolloin jäljelle jää pelkkä kuljetusrasia.Eli ei siis lainkaan ihme jos sellainen ihminen joka ei kokkailusta yhtään piittaa valitsee jälkimmäisen vaihtoehdon.No ei meitä varten kuitenkaan, mutta ehkä aina joskus.....

Ei kommentteja: