keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

3.4.2019

Paluumatka sujui ilman kommelluksia. Tosin huvittavaa on se, että mitä enemmän sähköiseen muotoon kaikki siirtyy sen hitaampaa ja hankalampaa tuntuu moni asia olevan. Lähtöselvityksen teko edeltäkäsin ei muuta tilannetta kentällä mitenkään; samassa jonossa kaikki ja loppujen lopuksi hitaammin jonot etenee kun ihmiset kaivelee puhelimistaan ladattuja tietoja. Nyt oli ainakin Espanjan lähdössä monenlaista häslinkiä ja tuntui ettei koneeseen saada millään lastattua porukkaa.
Mennessä taasen laitoin merkille superystävällisen palvelun jo heti Helsingin lentokentällä ja piti ihan olan taakse kurkata oliko siellä joku vaikutusvaltainen henkilö takana kun niin huomioitiin 😏. Kuulin myös koneessa jonkun ihmettelevän , että mistäs nyt tuulee kun palvelualttius oli ylitsepursuavaa.
No loman aikana asia kirkastui kun Finnairilta tuli kysely miten palvelu pelasi lennon aikana.
Vähänkös läpinäkyvää. Vastasinkin , että POIKKEUKSELLISEN  hyvää palvelua.No kotona ollaan ja kevät tuntuu olevan jo paljon pidemmällä kuin odotinkaan.....JEES !
Ja Arttu oli vanhaan tyyliin (ainakin kohteliaisuuttaan ) innoissaan espanjalaisesta kissanruoasta eli kavereita ollaan taas eikä taida olla pahemmin mustasukkainen kollikaveristani Manuliitosta 😉.

Nyt vain täytyy levätä pois nukkumaton yö ja katsella sitten vähän  tarkemmin maailman menoa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti