tiistai 12. maaliskuuta 2019

12.3.2019


Matkan suunnittelu on aina oma prosessinsa. Tällä kertaa aloitin arpomisen minne mennä....Turkki, Espanja tai jokin ihan muu.....sitten pitää valita asumismuoto, mennäkkö hotelliin vai vuokraanko asunnon tai  peräti valmismatka kaikkine herkkuineen.
Ja kun jonkinlainen päätös on kasassa alkaa lentojen metsästys.Hintahaitaria on niissäkin tosi paljon.
Lentoaikataulu on tällä kertaa tosin aika haastava mutta jos halvalla saa niin ....😏ja toisaalta kun aamuaikaisin tai yömyöhään lentää niin kentällä ei ole juurikaan ruuhkaa.Pitäisi vain osata nukkua koneessa edes jonkin aikaa.
Tällä  kertaa päädyin ratkaisuun joka pisti miettimään, että olen siis tullut tiettyyn ikään.
Oudoksuin aiemmin sellaista matkailua että palataan samaan paikkaan ja kentis samaan hotelliin vuodesta toiseen. Ajattelin että onhan maailmassa niin paljon katsottavaa ja nähtävää. Nyt tein oivalluksen, että se onkin mukavuuden halua ja helppoutta kun tietää minne ja miten menee.
Valitsin siis tähän kohtaan reissun Aurinkorannikolle Benaldamenaan ja vuokrasin saman asunnon josta pari vuotta sitten lähdin kolmen kuukauden reisultani.Tulossa ei siis ole suuri seikkailu (?) vaan polkaisu kevääseen.
Kiperin kohta pakkamisen suhteen on jo tehty eli sain ostettua uudet  tossut ja uimapuvun. Kummankin sovittaminen talvitamineissa vaatii jo varsinaista  urheiluhenkeä ja taputan itselleni kun homma on hoidettu.

Tulevassa asunnossa ei ole nettiyhteyttä valmiina ja toivon että onnistun sen hankkimisessa heti alkumetreillä.
Jos/kun asia hoituu niin matkakuvia ja kuulumisia voi taas katsella eloespanjass.blogspot.com. ja blogi löytyy myös profiilini alta.
Yritän pitää näitä blogitekstejä jotenkin järjestyksessä ; lähinnä jotta itse ne löydän 😊.
Kolmen viikon loma siis odotettavissa ja lähtölaskenta alkaa tänään  yöllä.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti