sunnuntai 21. huhtikuuta 2019

22.4.2019

Olen lukenut muutamaa blogia päivittäin vuosien ajan. Alanyan asuvan suomalaisen naisen blogiin törmäsin muistaakseni silloin kun haeskelin Turkista vuokra-asuntoa noin kolme vuotta sitten. Hänen blogiaan lukiessa on mukavaa piipahtaa hetkeksi turkkilaiseen elämänmenoon ja sen haasteisiin  jos siellä pyrkii vakituisesti asumaan; varsinkin yksinäisenä naisena.
Valokuvat on usein otettu tutuista paikoista ja kiva katsella aurinkoisia maisemia marraskuun loskakelien aikaan.
Harmikseni hän päätti lopettaa kirjoittamisen.Oli saanut vuosien varrella paljon ikävää kritiikkiä ja se oli ainakin osasyy ?
Siksipä ajauduin katselemaan blogitarjontaa ja sehän on ihan HUIKEAA. Mielettömiä valokuvia ja nasevia tekstejä. Meni koko eilisilta kun jäin jumiin blogien ihmeelliseen maailmaan.
Hetken iski masennus etten tohdi enää omaani julkaistakaan , mutta sitten rinta rottingille että se joka lukee niin lukee ja kun en koskaan seuraa itse lukijamäärää niin samapa se jos itselleni päiväkirjaa kirjoittelen.
Joten asiaan 😊
Kari teki pari uutta linnunpönttöä tänne kaupunkiasuntoomme ja on ollut kiva seurata lintujen touhuja. Talitintit ovat niihin pesää tehneet.Käyvät keräämässä Artun karvoja sen tyynyltä joten kierrätystä pesänralentamisessakin. Kiirettä niillä pitää että saavat "sisustuksen" mallilleen.


Ennenkin olen päivitellyt tuota roskaamisen kulttuuria , mutta onhan se nyt vain kummallista että joku pölvästi kaataa tupakantumpit metsän laitaan......jos se siivousinto iskee niin sen verran älyä että etsii roskiksen !


Ja muutenkin aina näin keväällä näkee käsittämättömän määrän kaikenmoista moskaa ja roskaa joka paljastuu lumien sulattua . Heikot on näppivoimat jos pelkät paperit karkaa käsistä 😠.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti