perjantai 5. huhtikuuta 2019

5.4.2019

Ajatukset viipyilevät vielä Espanjan auringossa eikä niitä kannata sieltä edes yrittää karkoittaa.
Aurinko ,  valo  ja kaikki kauneus saivat tehdä tehtävänsä.
. Manoliitto-kissakin käy välillä mielessä ja lähinnä miten seuraavat asukkaat ottavat sen vastaan.Toivottavasti se ei joudu vaikeuksiin !


Tänään kävin ruokakaupassa ensi kertaa paluun jälkeen ja iski pieni ahdistus hintatasosn suhteen.
Hyvä esimerkki aioli jota toin matkassa mukana. Purkki on sen verran oman näköinen että tunnistin sen heti Citymarketin hyllyssä siis prikulleen sama tuote.


Espanjan lähikaupassa  0.80 e ja meillä 2.59 . Ja Espanjassa hinta lähikaupassa joka sijaitsee vilkkaalla turistialueella eikä siksi halvimmista päästä.
No tähän taas tottuu muutaman kauppareissun jälkeen !
Halusin kuitenkin valmistaa perjantai-illaksi tapas-pöydän maksoi mitä maksoi ja piti ne mansikatkin sitten ostaa 😏🍓.Mansikat ei tosiaankaan maistuneet samalta täällä. Ehkä niitä kuljetetaan puoliraakoina tai säilytetään muuten liian pitkään jossain varastotiloissa ?
Kokeilin myös netissä hehkutettuja uuniviinirypäleitä mutten niihin oikein syttynyt; sen sijaan uunissa paahdetut kirsikkatomaatit olivat tosi maukkaita ja niitä pitää tehdä toistekin.


Ostin asiaankuuluvasti myös espajalaista punaviiniä pullon. Hintavertailua siitäkin. Eli se maksoi Alkossa 10 e ja Espanjan Lidhlissä punaviini ( tosin  ei samaa viiniä ) 1.19 . En osaa viinejä arvioida mutta minun suussani halvempi parempi. Ja  siinä olisi voinut mennä sanan mukaisesti ojasta allikkoon jos olisi ruvennut espanjalaisia viinejä testaamaan......

Ei kommentteja: