sunnuntai 8. joulukuuta 2024

09.12.2024

 

Äitini teki usein uunilohta seuraavan reseptin mukaan.

 


 Janssonin fileet liemineen lohen päälle ja maltilla juustoraastetta . Nyt laitoin myös vähän tilliä kun sitä sattui kuivattuna olemaan ja tuo sitruuna on tosin vasta  syöntivaihetta varten.

 


 


 

Tuo resepti on siitä toimiva, että kalan suolaisuus on aina sopiva noista janssoneista johtuen ja juustoraaste pitää kalan mehevänä. Ja yllättäen se on maistunut myös lapsille eikä janssonit maistu siis yhtään  janssoneilta 😉. Kannattaa kokeilla 😋. Onnistuu takuuvarmasti.Aina.




2 kommenttia:

  1. Näyttää herkulliselta, vaikka karsastan vähän ajatusta janssoneista. Tein eilen taimenesta keittoa ensimmäistä kertaa. Hyvää alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Lapsille ei kerrota , että tuossa ruoassa on anjovista :-))).
    Taimen on kyllä harvinaista herkkua ja totuuden nimissä liian harvoin meilläkin syödään kalaa. Pitänee taas ryhdistäytyä.

    VastaaPoista