sunnuntai 27. elokuuta 2023

 28.08.2023

 

Viikonloppuna on juhlittu syntymäpäivääni herkuilla jos toisillakin 😋. Ensinnäkin tehtiin Karin kanssa yhdessä voileipäkakku kun en niin makeista kakuista välitä.

 


 

 Kalakakku överillä koristelulla 😂. Enkä ole koskaan yhtä hyvää saanut aikaiseksi eli tässä kohtaa kaksi kokkia on selkeästi parempi kuin yksi.Yritettiin tehdä aika pieni kakku, että syötävää olisi juuri sopivasti eikä liian pitkään pyörisi jääkaapissa, mutta sitä huolta ei tämän kakun kanssa todellakaan ollut.

Oli myös "rapurallaa" juhla kun kerran kesässä eli juurikin näin elokuussa on ollut tapana sellainen tapana pitää.



Ja muitakin herkkuja oli toki tarjolla

 


 


Ja laitanpa tähän vielä kuvan viikonlopun juhlan viineistä eli valkoinen rapuviini ja punainen juustoviini.Kaupantädin suosittelemia.

 


 Kummatkin meidän makuun ja kuten tiedetään niin seuraavan kerran kun menee viiniostoksille (vuoden päästä ?) ei muista yhtään mikä on omaan makuun eli taltioimpahan nämä nyt tähän ja myös jollekulle mahdollisesti vinkiksi. Hinta oli n. 14 e /pullo.

Herkullinen viikonloppu. Kyllä kannattaa täyttää vuosia 😊.

 


 





6 kommenttia:

  1. Onnittelut! Kauniisti ja makoisasti juhlistettu, hyvässä seurassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 💞.En tykkää mistään isoista juhlista mutta tuollainen pieni kotijuhla on minun makuun.Ensi vuonna uusiksi☺️.

      Poista
  2. Onnittelut, juhlapäiväsi on ollut upea!

    VastaaPoista
  3. Kiitos 💞.Kiva oli synttärijuhla ja juurikin minun makuuni.Vanheneminen ei nyt enää olekaan niin mukava juttu 🤔.

    VastaaPoista
  4. Kauniit on kattaukset ja herkullisilta näyttävät antimet, olet äitisi tytär, tässäkin.Juhlia pitää kun on juhlan paikka!
    Lämpimät onnittelut myös meiltä .🌹😘
    T. Serkkusi vaimo

    VastaaPoista
  5. Kiitos paljon :-). Kyllä juhlat kannattaa pistää pystyyn aina kun aihetta ja vaikkei aina niin syytä olisikaan :-). Oisko se vähän sitä vanhaa karjalaista tapaa ? Kyllä Mummokin pisti pöydän koreaksi oli sitten vieraita paikalla vähän taikka paljon ja Äitini piti myös kunnia-asiana , että pöytä notkuu herkkuja. Arki on arkea , mutta juhla on sitten eri juttu.

    VastaaPoista