torstai 3. elokuuta 2023

 03.08.2023

 

Tänään tapahtui jotain ihan kamalaa !

Istuin huussissa ja totesin sivusilmällä että kuivikekorissa vilahti jokin ja kun katsoin toisen kerran niin hiirihän siellä oli. Housut kintuissa ulos ja huutoa joka kuului varmaan kilometrin päähän 😨. Täysin alkukantainen reaktio. Ensin ajattelin, että nyt auton nokka kohti kotia, mutta hetken päästä toki järjen ääni sanoi, että se on kuitenkin vain hiiri eikä elefantti. Pelkoa kohti siis.....

Heitin kuivikekorin ulos ja annoin hiirelle mahdollisuuden paeta ; eikä se edes siellä enää ollutkaan. Sellainen kirkuminen taatusti pelästytti sen pahan päiväisesti.




 Ja hetimmiten vaihdoin kuivikkeen säilytysastian toiseen. Ei ehkä yhtä "sisustuksellinen" mutta nyt mennään käytäntö edellä.



Muuten uhkaa ummetus jos ei huussiin uskalla enää mennä 😊.


2 kommenttia:

  1. Minulle olisi käynyt hiirihommassa samalla tavalla. Silti pelkään enemmän tapaavani veskissä joskus käärmeen, vaikka käärmeitä ei olekaan näkynyt.
    Essu näyttää kätevältä!

    VastaaPoista
  2. Vanhempieni mökillä oli aikoinaan paljon käärmeitä ja siellä kurkistin aina ensin pönttöön ettei siellä vaan ole käärmettä.Täällä tarkistan pöntön siksi, että kerran sienne oli joutunut hiiri.Huutoa silloinkin :-).Olen niin hiirikammoinen , että kerran kun olen sellaisen nähnyt en unohda sitä paikkaa koskaan ! Eikä siihen auta näköjään siedätyshoitokaan:-)
    Essusta tuli omastakin mielestä ihan kiva; saa nähdä miten toimii käytännössä.

    VastaaPoista