torstai 12. tammikuuta 2023

 13.1.2023


Käytin eilen naapurin vanhaa herraa pankissa. Aika surkea kokemus. Kyseinen pankki on avoinna vain tietyt päivät viikossa muutaman tunnin ajan asiakaspalvelua varten. Jo ennen ovien avaamista jono kiemurteli kadulla kuin leipäjono ikään. Asiakkaiden keski-ikä lienee ollut 80-90 vuotta eli hankalasti liikkuvia ja  hitaasti toimivia. Muutama ulkomaalainenkin jonotti mukana joskin heille selvisi pitkän jonotuksen jälkeen, että väärässä paikassa olivat jonottaneet.

Lähes kaikilla asiakkailla on paljon asioita kerralla; tietysti. Kukapa jaksaa jonottaa harva se päivä.

Mielessä kävi ne pankkiajat kun ei ollut vielä pankkikortteja ja kaikki asiat oli pakko hoitaa pankin tiskillä. Silloin asiat sujuivat  kun pankit olivat auki koko päivän maanantaista perjantaihin ja virkailijoita oli tiskien takana sopivaksi arvioitu määrä. Joskus toki piti odottaa, mutta ei tuntikausia.

Tämä nykyinen systeemi on kyllä ihan asiakkaiden kyykyttämistä ja häpeällistä toimintaa.



Oi aikoja entisiä 😉

2 kommenttia:

  1. Pankkien ja monien muidenkin virastojen ja laitosten toiminta on viety niin hankalaksi juuri niille, jotka sitä eniten tarvivat, kun eivät osaa digilaitteita käyttää. Jossain on kyllä pahasti vikaa tässä yhteiskunnassa.

    VastaaPoista
  2. Justiinsa niin .Säälittävää touhua. Vihaksi pistää. Ei ihme jos asiat jää monella rempalleen kun niiden hoitaminen menee yli omien kykyjen/ voimavarojen. Ja kun meillä kaikilla taitaa olla sisäsyntyisesti vaikea pyytää apua silloin kun sitä tarvitsisi ?

    VastaaPoista