maanantai 2. tammikuuta 2023

 02.01.2022


Yleensä on ollut tapana, että se mikä on ostettu on ostettu. Jos on tullut hankittua jotain vääränlaista tai turhaa niin se on sitten vain kärsitty ja yritetty viisastua virheostoksesta tavalla jos toisella.

Kahvikone on ollut meillä käytössä marraskuun alusta alkaen ja sisukkaasti olemme yrittäneet kokeilla kaikkia eri vaihtoehtoja. On vaihdettu papumerkkiä ja väännetty papujen karkeusastetta. On ostettu rasvatonta-, kevyt- ja  täysmaitoa  latteen ja muihin erikoiskahveihin. On kokeiltu myös valmiiksi jauhettua kahvia. Eli yritystä on ollut 😉. Mutta lopputulos ei ole ollut sellainen kuin toivoimme. Liian laimean makuista ja "koostumukseltaan litkua" vaikka olisi valinnut miten tummapaahtoisen pavun.

Veimme siis kyseisen masiinan takaisin kauppaan. Palautusaika siinä oli 60 vuorokautta. Mitään ei kysytty palautuksen yhteydessä ja rahat tuli tilille päivän kuluttua. Ihmeellistä tämä nykyaika.

Nyt pitää miettiä asiaa uudelleen....ostetaan jokin toinen kahvikone vai kaivetaanko kaapista perinteinen kahvinkeitin vai jatketaanko kapsulo-linjalla ? Niin tai näin ilman kahvia ei meillä pärjätä .




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti