torstai 26. toukokuuta 2022

 27.5.2022

 Kari katselee mielellään tiktokkien ihmeellisiä tempauksia.Sieltä hänelle mukaan tarttui leivän/pullan leipominen niin ettei taikinaa vaivata lainkaan vaan löysää taikinaa käsitellään lastalla pyöritellen.Taikinaan ei tule maitoa eikä munia.Meiltä loppui myös venhäjauhot ja sokeri kesken mutta kaikesta huolimatta pulla saatiin pellille ja uuniin.

 


Jättiläinenhän siitä siunaantui 😊. Keskellä oleva viiru on täytetty voilla, sokerilla ja kanelilla vähän niinkuin kaupan pullava-pullan tyyliin.Hyvän makuista ja tosi kätevä  tehdä (sivusta seuraten) .Tosin seuraavaksi hän voisi tehdä vähän pienemmän satsin 😉.

2 kommenttia:

Sartsa kirjoitti...

Meillä on myös kokeiltu jos jonkinlaista nettiohjetta ja välillä löytyy tosi onnistuneitakin versioita. Smarrig -tv:ssä on kaikenlaisia ja niitä tykkään katsella ja osaa olen kokeillutkin :) Mies kokeilee aina jotain erikoisia juttuja.

Terhi kirjoitti...

Pitänee kokeeksi katsoa tuota Smarrigia vaikken itse jaksa yleensä innostua sellaisten katselusta. Kari tapaa näyttää minulle aina parhaat kissavideot ; ne on pakko tietty katsoa ja nauraa :-)