perjantai 13. toukokuuta 2022

 14.5.2022

Arttu-kissamme täyttää toukokuussa 16 vuotta ja se vastaa kuuleman mukaan ihmisen ikää 80. Vanhuuden merkkejä on toki jo ilmassa.Häntä alkaa mennä luihun ohueksi ja etujalat välillä vipattaa niin että selkeästi sillä on jo nivelvaivojakin.Mutta keväästä Arttu osaa nauttia vielä täysin siemauksin.

Nyt se voi mennä taas pihalle haistelemaan kaikkea ja maistelemaan uutta ruohoa.Talvella lumi ja kylmä inhottaa sitä ja pysyy mieluummin sisätiloissa. Nykyään se tosin taitaa maata suurimman osan ulkonaolostakin jossain puskan juurella kun se aiemmin liikkui pitkiäkin matkoja ja saatoin törmätä siihen kävelylenkillä ihmeen kaukana kotoa.Mutta parasta on se, että pääsee ulos.

 Sisälle takaisin  se pääsee "koputtamalla" ovea eli hakkaa etutassuilla ensin hiljaa oveen ja jos mitään ei tapahdu niin tahti kiihtyy kunnes toive toteutuu 😻.Paras paikka kesät talvet on kuitenkin  sohvan selkänojalla josta voi tarkkailla kaikkea mitä mielenkiintoista ympärillä tapahtuu.

2 kommenttia:

  1. Kissoilla on ihmeellisiä, toistuvia tapoja, jotka pystyy tunnistamaan, kuten tuo teidän koputuskin. Pitkää ikää on on hänellä pidellyt !

    VastaaPoista
  2. Artun koputus muuttuu aika äkkiä oven hakkaamiseksi jos "henkilökunta" ei ole valppaana avaamassa ovea :-)

    VastaaPoista