30.5.2022
Tein kaverille limejuustokakun ja kokeilin siihen uutta ohjetta jossa käytetään limecurdia.Sitruunacurdia olen käyttänyt monesti ja tykkään sen makean ja kirpeän happaman yhdistelmästä.
Ehkä hienoinen pettymys oli limecurdin laimeampi maku mutta sitäkin kriittisempi olen sen suhteen miten seuraamani ohjeen kuva ja itse ohje poikkeavat toisistaan. Sen verran monta kakkua on tullut leivottua ja koottua että hetimmiten tiesin ettei niillä aine määrillä saadasen kuvan kakkua aikaiseksi.Ja onneksi valitsin jo heti alkuun pienemmän vuoan.Ja siinä oikeassa olinkin. Pieni vuoka sopi tähän tilanteeseen hyvin, mutta jos olisi ollut isommasta juhlasta kyse olisi pettymys ollut aikamoinen tai siis olisi pitänyt tehdä toinen samanmoinen kakku kaveriksi.
Taas kerran mietin että taitaa olla viisaampi pysytellä niissä vanhoissa hyvissä resepteissä vaikka usein mieli tekeekin kokeilla jotain uutta.Moni kakku päältä kaunis; ainakin some maailmassa 😏.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti