tiistai 26. helmikuuta 2019

26.02.2019

Silmiini osui IS:n sivuilla hehkutus maailman parhaasta makaroonilaatikosta ja uteliaana piti se sitten katsastaa.No mikä ettei jos liemeksi tulee kermaa ja lisäksi myös pekonia.Eikös se vanha teoria päde tässäkin, että voilla ja kermalla mikä tahansa ruoka tai leipomus on vertaansa vailla.
Itse tykkään pitää kiinni arkiruoka-periatteestani eli perusruoat saa maistua ihan itseltään.Juhlaruoka asia erikseen.
Eilen kokkailin "mitä kaapista löytyy "-keittoa. Siihen upposi perunaa ja paljon muitakin kasviksia ja kaiken kruunasi soijakuutiot ja suppilovahverot jotka paistoin sipulin kanssa ja maustoin koko jutun tujulla salsakastikkeen lopulla. Maukas ja lämmittävä kasviskeitto.Ja mikä parasta siihen upposi kaikki vähän jo nahistuneet kasviksetkin. Samaa kikkaa käytän jos hedelmät alkaa nahistua niin pilkon niitä hedelmäsalaatiksi ja lisään pakastemarjoja; sitten vain jogurttia keko päälle 😋.
Meidän "kakkoskokki" on paljon innokkaampi lukemaan kaikkia uusia reseptejä ja ostamaan uusia tuotteita; minun osuuteni on kai tyhjätä kaappeja sitä mukaa 😉.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti