17.2.2019
Perunalaukkamakkara on varsinaissuomalainen perinneruoka.
Ostin sitä Salossa käydessäni ja herättelin samalla lapsuuden makumuistoja.Se tosiaankin maistui samalta kuin 60-luvullakin 😊eli samat mausteet edelleen käytössä; laakerinlehti ja valkopippuri ?
Raakamakkaran tapaan se vaati ihan kunnon kypsennyksen uunissa.
Hyvältä maistui saunan jälkeen ja on tavallista makkaraa paljon kevyempää.
Onhan pääraaka-aine ryöpätty peruna.
Meidän oma makkaramestari jo visio että voisi valmistaa samantyyppistä tuotetta....
joukkoon voisi sotkea mitä tahansa vihannesta.....kuulostaa hyvältä.
Perunalaukkamakkara on varsinaissuomalainen perinneruoka.
Ostin sitä Salossa käydessäni ja herättelin samalla lapsuuden makumuistoja.Se tosiaankin maistui samalta kuin 60-luvullakin 😊eli samat mausteet edelleen käytössä; laakerinlehti ja valkopippuri ?
Raakamakkaran tapaan se vaati ihan kunnon kypsennyksen uunissa.
Hyvältä maistui saunan jälkeen ja on tavallista makkaraa paljon kevyempää.
Onhan pääraaka-aine ryöpätty peruna.
Meidän oma makkaramestari jo visio että voisi valmistaa samantyyppistä tuotetta....
joukkoon voisi sotkea mitä tahansa vihannesta.....kuulostaa hyvältä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti