perjantai 8. helmikuuta 2019

09.02.2019

Tapanani on ostaa viikoittain yrttipuskia; milloin mitäkin.Useimmiten perusjuttuja kuten tilliä, persiljaa tai basilikaa. Kari väkästeli sushia ja siihen ostettiin vaihteeksi korianteria.


Kummallinen yrtti tuo korianteri kun se maistuu suussani saippualta. Se tuli taas kerran ilmi sushia syödessä. Jossakin herkkupaloissa oli vieno saippuan maku ja ajattelin ensin että onko huonosti huuhdeltu lautanen 😛 kunnes muistin että aiemminkin olen saman asian todennut korianteria syödessä. Piti oikein asiaan tutustua ja kas kummaa niin se vain on että se sen maku saattaa muuttua joidenkin suussa huonon makuiseksi.Kaikkea oppii.
Itse yrttipuskien kanssa on aina sama ongelma.....missä ne parhaiten säilyttäisi jos ei kerralla kaikkea käytä.Nippu nuupahtaa nopeasti.

Toista se on kesällä omassa kasvimaassa !



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti